Isnin, 16 Januari 2012

Pandangan Pertama.

Assalammualaikum...sebelum aku nak start citer aq nih...nk tanya 1 soalan..Bila seseorang itu suka pada anda tetapi pada masa yang sama anda juga suka pada si Dya...Apakah perasaan anda bila Dya kata yg Dya suka pada anda..sebelum anda memberitahu yang anda suka padanya...ha3..apakah respond anda..?eh tanya melebih plak aq nih.....
      Macam ni...aq x tau nk start dari mana..k la mcm ni..ada bdak perempuan ni aq suka dya,dya suka aq,aq suka dia,dia suka aq,aq suka aq,dia suka aq...(ape yang aq merepek nih....?)macam nih..kalau aq tersermpak dngn dia mest aq malu,segan,terasa mcm diri aq nih bodo,rasa nk lari dan yg paling penting..aq nk cakap tap mesti rasa mcm gagap ckit..ape nak jad..ha3...
      Pas2 pada suatu ary..at FB..dya kata aq sombong x senyum,x tegur,muka masam ja byla jumpa dya...aq nk senyum,tegur wat muka manis camna..dah aq malu..!!!ha3.
      Dan Pada suatu ary jgak...aq jumpa dya kat skolah..time 2 plak pagi2 buta...tergerak hati aq nk p awal..nak msok klas aq lalu je kat klas dya..tetibe nek tangga..aq nmpak bayang budak perempuan..aq ingat bukan la...tngok kat tempat duduk..nmpak beg merah..."heih..,x kan yg 2 dia.."cakap dlam hati.Tetibe aq kalih kepala aq tngok bayangan 2..rupanya..btol la...Dya 2..!!!!Berdegup jantung aq lalu dpan dya....boleh hidup mati balik...(ape 2..?)boleh mati hidup balik...ha3...lpas 2 dlam kelas...teringat kat si Dya ja....
      Time balik aq sembang ngn kawan aq..dya tanya.."ang kapel ngn *******..?"
Aq jawab.."eh mna ade...tap ye la kowt"...pas2 trus ketawa...Masa dya nk balik nek kereta saga Itam...aq x tau 2 keta sapa...sbb dya tumpang keta kawan dya kowt...Lalu tepat depan mata aq...aq tersenyum bila lihat muka dya...tetibe aq nmpak dya senyum...adess..."berdegup jantung teme dibuetnye.."..(ala2 Perok..)ha3..2 je la citer dya..minta maaf klau boring...aq x da idea...dah boring wat je blog ni...ha3..terima kasih ..

Terima kasih Lubang Perigi,
Kalau ada masa View lagi....^_^